Kansen

De deelnemende bedrijven worden allen vertegenwoordigd door een facility-manager vertegenwoordiger die op locatie als springplank functioneert tussen participant en bezoeker (klant). Deze brengt de producten of diensten en mogelijkheden onder de aandacht bij bezoekers, zakenrelaties en onderhoud contact met u als participant. Een samenwerking in collectief verband tussen diverse partijen die duurzaam ondernemen, verstevigt mogelijkheden van de eigen positie en oefent meer aantrekkingskracht uit op de markt. Het biedt ook extra mogelijkheden om uw product/dienst onder de aandacht te brengen.

Naast een vast maandbedrag voor deelname in het duurzaamheidcentrum, ontvangt de vertegenwoordiger op locatie een nader te bepalen fee voor alle door deze aangebrachte opdrachten. Deze fee wordt in overleg met de participant vastgesteld (inkomsten naar omzet). Hierdoor is het ook in het belang van de vertegenwoordiger dat deze zijn werk naar behoren verricht. De vaste maandelijkse bijdrage is bestemd voor de huur, energie en onderhoud aan het pand en de directe omgeving van het gebouw en zal ook worden geïnvesteerd in de eerdere genoemde communicatie-activiteiten. Indien u behoefte heeft aan extra ondersteuning dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Een duurzaamheidpartner dient voor deelname in dit duurzaamheid- informatie- kenniscentrum een contract voor minimaal 1 jaar af te sluiten. De kosten blijven zo voor de participant overzichtelijk en na een jaar kan de balans worden opgemaakt of dit concept daadwerkelijk voordelen voor de onderneming heeft opgeleverd. Een ideale kans om in collectief verband het gehele jaar uw bedrijf of product extra te presenteren. Het is goedkoper dan het plaatsen van een individuele advertentie of bijdrage aan een beurs voor enkele dagen.

De all-inn kosten voor deelname bedragen slechts 750,- per maand excl. BTW en inclusief:

 

  • Presentatie op beursvloer, ruimte naar beschikbaarheid
  • Maandelijkse uitbesteding van promotionele (media)activiteiten
  • Presentatie op de website
  • Bijdrage voor de huur, energie en servicekosten
  • Beheer door facility manager