Wie zijn wij

Welkom bij City Business Beheer

 

De verbindende schakel tussen…
verhuurder en huurder

 

Mijn naam is Rhijn Broesterhuizen en in 2002 heb ik City Business Beheer opgericht. Gespecialiseerd in het uitvoeren van technisch-, facilitair- en financieel beheer van bedrijfsmatig onroerend goed. Binnen het toenmalige en ruim tien jaar actieve makelaarskantoor Jenka, kreeg ik steeds vaker de vraag vanuit opdrachtgevers om naast de verhuur ook het beheer te verzorgen. Deze vraag ontstond meestal nadat er een vertrouwensrelatie was opgebouwd tijdens verhuurperiode van een pand.

Door mijn flexibele instelling en het oplossingsgericht (mee)denken groeide mijn portefeuille razendsnel. Aangezien mijn corebusiness echter de makelaardij is, kan ik ook kritisch zijn inzake mijn opdrachtgevers. Hierdoor heb ik geen extreme groei doorgemaakt met het beheer van panden. Daarentegen heb ik kwalitatief wel een mooie portefeuille opgebouwd met zeer prettige en tevreden opdrachtgevers en huurders. Door deze wijze van handelen, groeit het bedrijf mee met de portefeuille, waardoor wij inmiddels ook een constante kwaliteit kunnen bieden aan zowel verhuurder als huurder.

 

 

En ik ben Ben Groos. Sinds juni 2017 ben ik Facility Manager bij City Business Beheer. Voordat ik hier aan de slag ging, heb ik reeds een aantal jaren samengewerkt met Rhijn in de bedrijfsmakelaardij. Voor mij staan transparant zijn en volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers centraal. Als het om beheer gaat, zeg ik dan ook altijd ‘een blije huurder zorgt voor een blije verhuurder’ en daar werk ik graag aan mee.

Door service- en klantgericht denken en onze flexibele instelling, kunnen wij onze opdrachtgevers en huurders met diepgang van dienst zijn. Zowel het technisch-, facilitair- als financieel beheer wordt geheel door City Business Beheer verzorgd en uitgevoerd. Daarbij zijn wij zeer flexibel in de uitvoering en passen ons geheel aan op de wensen van de vastgoedeigenaar/verhuurder. Bovendien werken wij prima samen met de bestaande relaties van onze opdrachtgevers. Deze zijn meestal bekend in de eigen regio en kunnen daardoor accuraat optreden bij technische problemen, schades of storingen. Daarnaast adviseren wij onze opdrachtgevers over het onderhoud van hun onroerend goed of begeleiden de verhuur ervan.

 

City Business Beheer, Klein kantoor – Groots resultaat!

 

 

Maak kennis met

 Rhijn Broesterhuizen

Rhijn Broesterhuizen

Facilitair Coördinator

Ben Groos

Ben Groos

Facilitair Manager